Blog

Ophoogzand voor bestraten: zo bestel je in één keer de juiste hoeveelheid!

19 mei 2021 – Mensen staan regelmatig aan onze balie te rekenen hoeveel ‘straatzand’ ze nodig hebben voor het leggen van een terras of looppad. We vinden het een prima aanleiding voor een aantal handige tips, zodat u in één keer het juiste aantal kubieke meters (m3) ophoogzand/straatzand kunt bestellen.

LEES VERDER

Afvalplein Wissels Groep: korte wachttijd en makkelijk uw afval kwijt

7 april 2021 – Ons afvalplein kenmerkt zich door goede bereikbaarheid, een snelle doorloop en vrijwel geen wachttijden. Steeds meer mensen uit Zutphen en omgeving bezoeken ons afvalbrengpunt aan de Verlengde Ooyerhoekseweg 9 in Zutphen. U hebt bij ons géén afvalpas nodig.

LEES VERDER

Container huren? Dit zijn de verschillende soorten

8 maart 2020 – Om te weten welke bouwcontainer je het beste kunt huren, is het handig om kennis te hebben van de afvalstromen. Zo kun je snel de juiste keuze maken bij het huren van een afvalcontainer. Als voorbeeld nemen we de verbouwing van een huis. In bijna alle gevallen ontstaan 3 en soms 4 afvalstromen:

LEES VERDER

Zelf wegbrengen of een afvalcontainer huren?

26 oktober 2020 – Deze blog hebt u te danken aan een fanatieke doe-het-zelver uit Zutphen of omstreken. Hij was overduidelijk bezig met de verbouwing van zijn huis, keuken of badkamer. Op één dag reed hij 5 keer over onze weegbrug aan de Verlengde Ooyerhoekseweg 9. Iedere keer met een gehuurde aanhanger met bouwpuin achter zijn privé-auto. Met het huren van een container had hij zich 80 euro kunnen besparen. En veel tijd en moeite.<
LEES VERDER

6 tips bij het bestellen van een bouwcontainer

28 september 2020 – Uw huis, keuken, badkamer of tuin aan het verbouwen? Dat betekent veel bouwpuin en ander afval. Geen zin in eindeloos rijden met de aanhanger achter de auto? Het huren van een bouwafval container inclusief halen, brengen en afvoeren van de inhoud maakt het u gemakkelijk. Zes handige tips van de Wissels Groep afvalexperts.

LEES VERDER