Gladheidsbestrijding

 

Wissels Groep: ook voor sneeuwschuiven en strooidienst

Wissels Groep staat voor u klaar zodra Koning Winter zich meldt. Al jarenlang houden we bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen veilig en begaanbaar door sneeuw te schuiven en te strooien met strooizout. Nog voordat bezoekers en medewerkers komen, is het terrein (groot en klein) weer sneeuw- en ijsvrij!

 

Wissels Groep is al decennialang partner van ziekenhuizen, bedrijven en overheden in Zutphen en omstreken bij gladheidsbestrijding. Wij werken bij het sneeuwruimen en ijsvrij maken én houden van locaties en terreinen met een strooicontract.

Zekerheid met strooicontract

Vooraf de samenwerking bekrachtigen met een Wissels Groep strooicontract, zorgt dat u bij sneeuw en ijzel nergens omkijken naar hebt. Dit voorkomt lange wachttijden als sneeuw, ijs en ijzel uw bedrijfsterrein, parkeerplaats en/of toegangswegen opeens onbegaanbaar maken en daarmee de veiligheid van medewerkers en bezoekers en de continuïteit van uw bedrijf of organisatie in gevaar komt.

Ziekenhuizen, bedrijven en overheden

Wissels Groep is al decennialang partner van ziekenhuizen, bedrijven en overheden in Zutphen en omstreken bij gladheidsbestrijding, zoals Gelre Ziekenhuizen Zutphen.

 

Meer informatie of interesse in een offerte? info@wissels.eu | 0575-526 748