Afvalcontainer specialist in Zutphen

Zutphen is één van de mooiste Hanzesteden aan de IJssel. De tien torens zorgen voor een unieke skyline. Heeft u onlangs een woning gekocht in Zutphen of gaat u binnenkort verhuizen naar deze Hanzestad? Dan heten we u van harte welkom namens de Wissels Groep!

Wij zijn namelijk zelf ook gevestigd in Zutphen. Al sinds 1920 staan we bekend als dé specialist in containerverhuur voor Zutphen. Gaat u bouwen in Zutphen of verbouwen in Zutphen of is het tijd voor een nieuwe keuken of badkamer, dan wel aanleggen van een nieuwe tuin? Wissels Groep Zutphen staat voor u klaar bij de afvoer van uw afval.

Wij denken met u mee
Verhuist u naar Zutphen of omgeving? Als geen ander weten we dat bij (ver)bouwprojecten het belangrijk is dat op tijd wordt geleverd en dat de container op de juiste plek wordt geplaatst. Daarom kunt u bij de Wissels Groep altijd uw specifieke wensen opgeven wat betreft datum, tijd en locatie. Zo proberen we zo goed mogelijk bij te dragen aan een succesvol bouwproject, deelverbouwing of tuinrenovatie. Verhuizen naar Zutphen krijgt hiermee een vliegende start!

Ruim 100 jaar ervaring
Ongeacht waarom u een bouwcontainer of bouwcontainers wilt huren, Wissels Groep zorgt dat u nergens omkijken naar heeft. Een scherpe prijs voor het huren van een container combineren wij met het compleet ontzorgen van onze klanten. Wij helpen u in straal van 40 km rondom Zutphen bij alles wat komt kijken bij containerverhuur.

Wij berekenen een heldere all-in prijs bij onze alfvalcontainers, zodat u vooraf exact weet wat de kosten zijn en niet voor verrassingen komt te staan. Bovendien maakt de Wissels Groep al jaren het verschil in de regio Zutphen met uitstekende service. Hoe onze werkwijze wordt gewaardeerd door onze klanten kunt u lezen op de review pagina van Trustpilot.

Een afvalcontainer huren bij de Wissels Groep Zutphen is profiteren van een totaaloplossing:

✅ Afleveren van de container op gewenste dag en tijdstip
✅ Plaatsen op aangegeven locatie, inclusief exacte plaatsing
✅ 4 weken containerhuur
✅ Ophalen van volle container op gewenste dag en tijdstip
✅ Verwerken van het afval zonder factuur achteraf

Bestellen van een bouwcontainer voor Zutphen gaat snel en eenvoudig via in onze webshop maar vastleggen kan ook telefonisch 0575-526748. Wissels Groep kan u ook helpen als u zand, grond, compost of grind nodig hebt. Zelf afval komen brengen kan ook bij ons afvalbrengpunt.

𝘕𝘦𝘦𝘮 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘵𝘪𝘦 𝘰𝘧 𝘣𝘪𝘫 𝘷𝘳𝘢𝘨𝘦𝘯 𝘰𝘰𝘬 𝘨𝘦𝘳𝘶𝘴𝘵 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘢𝘤𝘵 𝘮𝘦𝘵 𝘰𝘯𝘴 𝘰𝘱: 0575-526748 𝘰𝘧  info@wissels.eu