Over ons

Organisatie

Familiebedrijf

Wissels Groep is een familiebedrijf met gedreven en gekwalificeerde medewerkers, dat al meer dan 93 jaar actief is. Onze drie werkmaatschappijen bieden klanten een breed pakket aan diensten op het gebied van infra, milieu, afval en transport. Met ruim 35 medewerkers hebben wij hebben specialisten in huis op de verschillende disciplines. Door in een vroeg stadium van een nieuw project mee te denken, af te wegen en te onderzoeken streven we naar een voor de klant zo optimaal mogelijke oplossing.

Klantenkring

Door ons brede pakket van diensten en specialiteiten mogen wij ook een grote variatie aan opdrachtgevers tot onze vaste klantenkring rekenen. Zo leveren wij diensten aan lokale overheden zoals de gemeenten Zutphen, Brummen, Doesburg, Voorst en Rheden en het Waterschap Rijn en IJssel. Daarnaast mogen wij veel gerenommeerde (bouw)bedrijven uit Zutphen en omgeving tot onze vaste klanten rekenen. Ook voeren wij werkzaamheden uit voor grote landelijke bedrijven als bijvoorbeeld KWS, BAM civiel, Koopmans TBI, Strukton, Heras en Jongeneel, Gansewinkel BV, Berkel milieu, Witteveen Bos en Arcadis. Maar juist in de particuliere markt zijn wij ook bijzonder actief. Onze visie hierin is helder: ”De klant is nooit te groot voor de Wissels Groep en de Wissels Groep is nooit te groot voor de klant”.

Visie van De Wissels Groep

De klant komt bij de Wissels Groep omdat onze medewerkers kwalitatief hoogstaande diensten en producten leveren en wij daarmee de specialistische kennis in huis hebben. De huidige opdrachtgever komt vaker dan voorheen met een functionele wens i.pv. met een uitgewerkt voorschrift van het te realiseren project. De medewerkers van de Wissels Groep zullen samen met de klant de functionele wensen goed onder woorden brengen. De klant mag van de medewerkers verwachten dat zij met een technische of logistieke oplossing bieden voor het gevraagde. Bij deze oplossing zijn vingerende wettelijke voorschriften, klantgerichte uitgangspunten en actuele markt en productontwikkelingen meegenomen.

De klant heeft binnen Wissels Groep één aanspreekpunt gedurende de planfase, de realisatie, het onderhoud en de nazorg van een project. Met deze werkwijze kan de Wissels Groep al in een vroeg stadium met de klant sturen aan de invulling van het project. Op deze wijze kunnen de realisatiekosten en beheerskosten van het project op een positieve wijze worden beïnvloed.